سینوس مویی یا کیست پیلونیدال بیماری شایع ناحیه انتهای ستون فقرات یا دنبالچه بوده وبا ترشح چرکی مزمن که گاهی همراه با خون است می باشد و این ترشحات گاهگاهی است و از سوراخهای منفرد یا متعدد در خط وسط بیرون میریزد. این بیماری به بیماری برگشت موی نیز شناخته می شود.

 

گاهی این سوراخها بسته شده و ترشحات داخل کیست جمع میشود و باعث تورم و درد شدید دنبالچه همراه با تب میشود که به بیماری حالت اورژانس میدهد. در مورد علت بیماری همواره از برگشت مو بداخل ذکر میگردید اما مطالعات نشان میدهد حتما زمینه ژنتیک جهت بروز بیماری کیست مویی لازم است و گاها بیماری در چند فرزند یک خانواده یا پدر و فرزند مشاهده میشود.

 

 

 

جراحی با لیزر سینوس مویی و درمان آن

 

بعد از تشخيص بيماري توسط پزشك ناحيه عمل با بيحسي موضعي كامل بيحس ميشود و فرد هيچ دردي احساس نميكند و سپس به كمك ليزرco2 اقدام به لیزر کیست مویی و برداشتن كيست بطور كامل ميشود.

 

با توجه به اينكه ليزر همزمان با برش معمولا از نوع بسيار ظريف ميباشد باعث سورزاندن رگهاي خون دهنده ناحيه عمل ميگردد و همین امر سبب می شود عمل كاملا بدون خونريزی شود. با توجه به صدمه حداقلی اعصاب و بافت های منطقه بيمار بعد از عمل نيز دردى احساس نميكند همچنين لیزر کیست مویی بخاطر حداقل صدمه به بافت هاي اطراف كيست مرحله ترميم زخم نيز سريعتر از جراحي با چاقو اتفاق مي افتد.

 

درمان کیست مویی بدون جراحی

 

درمان کیست مویی حتما جراحی میباشد و تا زمانی که کیست حاوی مو با حاشیه ای از بافت سالم همراه آن برداشته نشود بیماری خود را بصورت عودهای مکرر همراه با ترشح چرک و درد به رخ میکشد و بنابراین درمان داروئی جایگاهی در درمان سینوس موئی ندارد.

 

آیا سینوس موئی با لیزر قابل درمان است و اصولا با جراحی معمولی چه تفاوت هایی دارد؟

 

پاسخ سوال مثبت است و به کمک لیزرهای برش دهنده مثل لیزر co2 و در هر اندازه و مرحله ای قابل انجام است و از نظر میزان برداشتن ضایعه هیچ تفاوتی با جراحی با چاقوی کیست مویی ندارد اما تفاوت های مثبتی نسبت به این جراحی معمولی دارد که عبارتند از:

 

  • عدم نیاز به بیهوشی عمومی یا نخاعی و بستری شدن در بیمارستان.
  • عدم وجود درد در جراحی با لیزر بطوریکه بیمار از روز بعد از عمل کیست میتواند راحت بنشیند در حالی که در جراحی معمولی بیمار بمدت چند هفته باید در منزل بماند و از کار روزانه باز بماند.
  • در جراحی با لیزر کیست نیازی به پانسمان داخل زخم و تراشیدن زخم وجود ندارد و از روز بعد بیمار میتواند حمام بگیرد و داخل زخم را با آب و صابون بشوید در حالی که در جراحی معمولی پانسمان داخل زخم و تراشیدن زخم ضروری است.
  • میزان عود در هر دو روش جراحی و لیزر یکسان بوده و حدود 10% میباشد اما اگر بعد از جراحی با لیزر و بهبود زخم پوست ناحیه عمل با لیزرهای از بین برنده مو تابش بگیرد میزان عود به 2% میرسد.

mano جراحی ,کیست ,  ,مویی ,لیزر ,بیماری ,کیست مویی ,است و ,با لیزر ,جراحی با ,بعد ازمنبع

انجام اعمال جراحی پلاستیک و زیبایی متنوع

Dr . Mojtaba Amiri | دکتر مجتبی امیری

آشپزخانه تشریفات خوشبختی برای مراسم میهمانی و عروسی

توصیه هایی مهم درباره لوازم آرایش

نسخه پیشگیری از سرطان روده بزرگ

دکتر علی ستایش

درمان جراحی لیزر هموروئید یا بواسیر

مشخصات

آخرین جستجو ها

خرید انلاین قطعات لودر ولوو بهترین سایت دانلود فایل اجناس فوق العاده رزبلاگ لینک - تبادل لینک رایگان اجاره انواع ماشین عروس لوکس safarme سه سوته خرید کن تحویل بگیر املاک مأوا دانستنی های شیمی